Gå med klackar en hel dag

De här små kuddarna gör så att jag kan gå i klackar en hel dag!

De här små kuddarna gör så att jag kan gå i klackar en hel dag!

Tack vare de här små blå gelékuddarna lyckas jag med konststycket att gå i höga klackar en hel dag! Vi pratade nämligen om klackar i det här inlägget och jag lovade läsaren Annika att dela med mig av min hemlighet. Kuddarna ger mig stöd i hålfoten och gör så att jag upplever mer kontaktyta och stöd under hela foten istället för bara på trampdynan vid tårna och bak i hälen.

Sen tror jag att det är som med mycket annat, en vanesak helt enkelt. Med tiden har jag till exempel lärt mig att vissa klackhöjder inte är för mig. Jag blir lite ”slirig” med en ”mellanklack” medan jag står stadigare på en lite högre. De allra högsta är heller inte min grej, då går jag inte riktigt avslappnat och det ser bara fånigt ut.

Kuddarna köper du hos Team Sportia och därför mer sport än fashion. Fast vem bryr sig om det när alla tips är bra utom de dåliga, eller hur?!

LOADING..