Terry O’Niell och KappAhl

Kappahl_Wear_It_Like_A_Star_Teaser

Jag blir nyfiken på KappAhl:s nya kollektion Wear it like a star som kommer ut snart. Inte bara för att ta del av bilderna på plaggen även om det är stort. Ni förstår, bakom kameran står den legendariska fotografen Terry O’Niell som har plåtat ”alla som räknas” inom mode, musik och film.

När jag läste att kollektionen handlade om att ”klä dig och känn dig som den stjärna du är” fångades mitt intresse lite extra. Jag gillar verkligen att man ska få glänsa just som den man är!

Kollektionen bjuder på Hollywoodglamour och det sägs att plaggen kommer att gå i nattsvart, guld och glitter. Tanken slår mig att här hittar jag nog något att bära på festligheterna i jul och nyår, eller vad tror ni?

 

Lite kuriosa om Katarina och KappAhl:

Visste ni att jag gjorde en stor stilguide åt KappAhl för ett par år sedan? Ett av mina första riktigt  stora uppdrag. Det handlade om att klä sig efter sin figur och att visa fram sina fördelar. Jag hade en egen sida på KappAhl:s hemsida där jag guidade kunder och svarade på läsarfrågor i Sverige, Finland, Norge och Polen. Idag finns stilguiden inte kvar och mitt samarbete med KappAhl är avslutat men det ar en lärorik period som jag minns med glädje.

Finns det någon av mina läsare idag som känner till och minns mig som stilguiden?

 1. Hej!

  Jag är 55+ och tycker att det är så svårt att hitta kläder, jag tycker om att läsa bloggar o tex dagens outfit MEN, hallå, alla bloggerskor är ju högst 30! Kan inte du tex visa dagens outfit ett tag som inspiration!
  mvh

  1. Åh Britt, du bidrar verkligen med ”dagens” kommentar eftersom den är som honung för egot. Jag tackar ödmjukast för förtroendet som dagens-outfit-inspiratör.

   Du skulle se mig nu – iklädd matlagningskläderna med håret på skaft – långt ifrån någon källa till inspiration. Men, jag ska se vad jag kan göra och lovar att återkomma! 🙂

   Håll utkik! Varma kramar Katarina 30+

  1. Hej Pernilla, jag vet inte vem eller vilka modeller som är utvalda. Tiden får visa. Hälsar Katarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..