Stoppa jogginskorna i duschmössan

Duschmössor kan användas till mycket, som skoskydd till exempel.

Duschmössor kan användas till mycket, som skoskydd till exempel.

Mitt allra bästa tips för att packa joggingskorna är att placera dem i en duschmössa! För till hösten hör regnvåta vägar vilket i sin tur ger leriga skor. För att slippa undan den värsta smutsen  stoppar jag skorna i duschmössan (den som jag har snappat med mig från hotellet). Fiffigt va?!

Den kommande veckan handlar det om lite ”fiff och trix” här på bloggen. Och självklart så vill jag fråga er. Har ni några fiffiga tips att dela med er av?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..