Snygga boots hösten 2014

Höstens snygga stövlar och skor när MåBra:s stilexpert bjuder på skobonanza!

Höstens snygga stövlar och skor när MåBra:s stilexpert bjuder på skobonanza!

Jag lovade er en vecka av skobonanza när jag gick igenom skomodet för hösten 2014 och valde ut snygga stövlar, skor  och boots till bloggen. Idag har vi kommit till snygga, bekväma och lite fräsigare boots! Några favoriter?

Novita
Tiger of Sweden
Novita
Swedish Hasbeens
Acne
Jobi
Jobi
Tamaris
Tamaris
Esprit
Din Sko
  1. Perfekta brunfärgen på den längst ner, måste nog svänga förbi på vägen hem. Annars gillar jag Acne. Har ett par pistol som bara blir bättre och bättre med åren men denna har lägre klack, klar fördel. Man får bara inte köpa för liten storlek och tro att de ger med sig för det gör dom inte, dom bara formar sig lite efter foten med tiden.

    1. Ja, det är lite lustigt det där med färgerna. Skorna kan vara hur snygga som helst men har de inte den rätta nyansen blir man aldrig riktigt nöjd. Kul att du gillade färgen, håller tummarna för att de ser lika ut i verkligheten.

  2. Tamaris är läckra men kanske to much? Gillar den fläckiga.
    Såg ett par liknande låga kängor på Väla för ett tag sen och är inte lite sugen:)

    1. Det beror ju på vad man har i övrigt skulle jag vilja säga. Det är ju vrålhäftigt (!) med tuffa skor om klädseln i övrigt är monokrom. Då skulle inte jag vilja säga att det blir för mycket. Fast det är klart, har man en känsla av det så har man…

  3. Snyggt med låga boots och Tigers är helt underbara. Gillar skor med attityd till min annars rätt klassiska klädstil. Håller du med om att detta funkar bra på en ”mitt i livet-kvinna”?

  4. Mitt i prick. Gillade alla. Men om jag skulle handla, så hade det nog blivit dom bruna med lägst klack från Jobi.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..