Svarta stövletter hösten 2014

Höstens snygga stövlar och skor när MåBra:s stilexpert bjuder på skobonanza!

Höstens snygga stövlar och skor när MåBra:s stilexpert bjuder på skobonanza!

Jag lovade er en vecka av skobonanza när jag gick igenom skomodet för hösten 2014 och valde ut snygga stövlar, skor  och boots till bloggen. Nu har jag valt ut fem par stövletter i svart med lite olika stil och uttryck. Vad tycker ni rent spontant, några favoriter?

Jobi
Esprit
Sixtyseven
Esprit
Ellos Shoes
 1. Jag gillar Jobi-stöveln! Riktigt snygg! Men med klack, så inget för mig. Ellos-stöveln ser ok ut på bild men när jag läser mer om den så är det syntet i skaftet. Kul med skobonanza!

  1. Kul att du gillar det. Det kommer att bli blandad kompott med både dyrt och billigt, fusk och äkta, högt och lågt. 🙂

 2. Stövlarna från Esprit är mina favoriter. Älskar gummikilklack eftersom de har otroligt skön gåkomfort fastän de har lite höjd. Jag gillar mocka som ger en mer nertonad vardagslook till jeans. Och så är de lite lägre i skaftet/snörning som gör att vi med bredare vader får rum 🙂 Tack för att du lägger ner så mycket ansträngning på dessa inlägg. Jag uppskattar det verkligen!

  1. Tack Camilla, uppskattar dina omtänksamma berömmande ord. Uppskattar det och fortsätter så klart i samma takt. 🙂

 3. Jobi-stöveln är klart snyggast men…
  Nu är ju inte svart min favoritfärg och eftersom jag är tillräckligt lång utan klack så efterlyser jag något liknande utan klack men det kommer säkert:)
  Kul idé med skobonanza, älskar skor!

 4. Hej! Kul med stövlar, själv skulle jag kunna ha hur många som helst.
  Jag tycker de med vanlig klack är snyggast. En önskan att priserna skulle stå oxå

  1. Eller hur?! En liten nyfiken fråga – hur är en vanlig klack för dig? Hög, låg, smal eller bred? 🙂

 5. Älskar Jobi stöveln men spännet högst upp på skaftet är sånt som river upp byxfållen så favoriten blir Sixtyseven.

  1. Intressant med ditt resonemang. Hade inte tänkt tanken. Har skorna hemma men inte märkt av det. 🙂

 6. Jag gillar sixtyseven skon. Klassisk och med lite höjd men inte klumpig. Jag skulle också gärna vilja ha priser. Längtar till stövlarna. Även gärna i brunt. Halkade in här efter din basgarderobsinlägg och tycker du gör många bra inlägg. Skulle gärna vilja ha råd hur man väljer de perfekta byxorna. Tack och hej

  1. Hej Cissi, kul att du har hittat hit. Har du sett de tidigare inläggen om byxor? Det finns nämligen ett par stycken. Just nu skriver jag från mobilen och har svårt att länka men ska givetvis hjälpa dig med dem om du inte hittar. 🙂

 7. Äntligen dags för boots. De med klack från Jobi blir supersnygga till klänning eller smala byxor. Annars lever jag i Acne Pistols. Dyra men håller i många år och är sköna när man väl gått in dem. Tack <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..