Höstens snygga skomode kommer snart!

Höstens snygga stövlar och skor när MåBra:s stilexpert bjuder på skobonanza!

Höstens snygga stövlar och skor när MåBra:s stilexpert bjuder på skobonanza!

I morgon drar vi igång med skobonanzan på riktigt för då kommer jag börja visa er alla de snygga stövlar, stövletter och boots som jag har valt ut. Jag hoppas verkligen att ni kommer att få mycket inspiration de närmsta dagarna!

Kom med feedback! Jag tänkte också passa på att be er att lägga en kommentar kring era favoriter bland de utvalda modellerna varje dag. Det behöver ju inte vara så att ni går och köper dem men ge mig en hint om vilka par som är finast och som tilltalar er mest. För mig är det nämligen lite roligt (och läskigt på samma gång) att se om jag har lyckats fånga ”vår” gemensamma smak här på bloggen.

Det betyder mycket för mig med alla glada tillrop och kommentarer som ni ger. Ni är verkligen toppen! 

  1. Det ser jag fram emot. Ska köpa nya stövlar i höst. Har fått för mig att de ska vara grå/beiga och inte svarta i år. Men jag har inlägg till mina fötter, så det gör det hela ganska mycket svårare. Men skam den som ger sig 🙂 Tack för en jättebra blogg. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..