Vi blir större, bryr oss minst och riskerar rynkor

En selfie och två stilexperter! Camilla Thulin och Katarina Althin.

En selfie och två stilexperter! Camilla Thulin och Katarina Althin, rimmar nästan.

Visst du att…

Vi svenskar inte alls piffar till oss lika mycket inför semestern jämfört med andra nationaliteter? När det gäller skönhetsbestyr som vaxning eller besök hos frisören före resan är det inget som vi prioriterar.

Vi blir bara större och större! Normalstorleken är inte längre 38:an utan snarare 44:an säger min kollega i branschen, stilexperten Camilla Thulin.

Man får en rynkig hals av att sova på mage? Huden töjs ut och den som vill undvika en hals med linjer bör sova på rygg.

Varken vetenskapligt bevisat eller nämnvärt källgranskat så kanske bäst att ta det med en nypa salt. Det är bara några saker som jag har snappat upp i veckan som gått.

  1. Jag har också läst att svenskar är dåliga på att piffa till sej inför semester – jag tror snarare att när det är varmt väder slappnar svensken av. Efter 25 år på kontor har jag upptäckt att när sommar värmen kommer så sminkar man sej mindre, håret sätts upp i en tajt hästsvans och sommarkläder som kanske inte längre passar kommer fram, för att inte tala om sportsandalerna!!

    1. Kanske är det så att vintern och alla ”måsten” för att hålla sig varm som gör att man tappar orken lite på sommaren..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..