Stylingduell: Karin Lind och Katarina Althin

Karina Lind och Katarina Althin möts i en stylingduell.

Karina Lind och Katarina Althin möts i en stylingduell.

Ett plagg och två stylister – det är dags för stylingduell! Jag har blivit utmanad i en stylingduell av Daisybeauty:s bloggare Karin Lind!

Utmaningen går ut på att skapa hela outfits till ett utvalt plagg. Först ut är den heta skinnjackan som Karin har valt som utmaning. Vi kommer nu att ”styla” jackan och bygga varsin outfit på varsitt håll. På söndag bjuder vi på resultatet i våra respektive bloggar. Då kommer jag också att utmana Karin med ett nytt plagg men mer om det då.

Nu är det dags för mig att sätta igång med arbetet att sätta samman jackan och plagg till en snygg ensemble som tilltalar er. Kul och riktigt spännande! Jag kan ju säga att jag är rejält nyfiken Karins outfit. Jag har bestämt mig för att ta den bruna jackan.

Karin Lind har utmanat mig i en stylingduell – den här snygga jackan från H&M är det första plagget att styla.

Karin Lind har utmanat mig i en stylingduell. Den här snygga jackan från H&M är det första plagget att styla. Resultatet visar vi i våra bloggar på söndag. Det vill varken ni eller jag missa!

Länk: Fuskskinnsjacka från H&M

Psst! Det här är Karin.

LOADING..