Snygga och lediga kläder för jobbet

Lediga kontorskläder som enkelt kan kläs upp eller ned.

Ledig kontorsstil med kläder som enkelt kan kläs upp eller ned.

Snygga vardagsplagg som funkar som jobbklädsel på kontoret och plagg som kan kläs upp eller ned. Behöver du ”dressa” upp dig en smula väljer du exempelvis en kavaj i stället för tröjan. Vill du hellre ha en mer ledigstil skippar du skjortan och pumpsen för en topp och ett par sneakers.

Mitt mål med inspirationsbilderna är att hjälpa dig att hitta nya sätt att kombinera dina kläder som du redan har men också visa dig prisvärda alternativ på snygga kläder som kan komplettera det som du redan har.

Vad tycker du om dagens stil – är det här typiska kläder som du gillar? 

Länkar till plaggen: vit skjorta Gina Tricot, stickad tröja Lindex, skinnväska med axelrem Esprit, svart byxa MQ och svarta pumps fuskmocka Deichmann.

 1. Så här är jag gärna klädd. Tycker att skorna nästan är pricken som sätter stilen. Kängor, pumps, sneakers. Jag skulle välja ha pumps, jeans och skjorta men vet inte om det blir för mycket på jobbet.

  1. Godmorgon Anna! Nu kommer en klurig fråga att ta ställning till: Blir pumpsen för mycket för dig eller för arbetskamraterna/kunderna? Kram

 2. Snyggt! Jättebra med sådana här tips på ”kontorskläder” och olika kombinationer. Har ingen klädkod där jag jobbar men vill ändå stila till mig lite och outfiten på bilden kändes helt klart rätt för mig. 🙂

 3. Jag gillar verkligen detta. Så enkelt och ändå så snyggt. Klassiskt, men ändå så lätt att förändra med skor och smycken. En fråga bara…fungerar verkligen strykfria skjortor och finns de endast på dressman eller finns de på damsidan också? Ibland orkar man bara inte..eller rätt ofta då..ta fram strykjärnet. Jag är inte främmande för att köpa herrskjorta, det är strykningen jag skulle vilja minimera.
  Helle

  1. Funkar och funkar… Hänger du upp dem så hänger de till sig riktigt bra. Jag som gärna håller koll på detaljerna brukar för det mesta vilja stryka till vid knappar och knapphål. Fast jag kanske är petig.

   Du är verkligen inte ensam om att vilja minimera stryktiden. Jag brukar plugga in hörsnäckan och ta det långa telefonsamtalet med bästa väninnan samtidigt som jag stryker och har en kopp kaffe vid sidan om. Jag lovar, den där timmen flyger iväg. Kram

   1. Tips: Om man centrifugerar max 400 varv och sträcker skjortan samt rättar till knappslån behöver man oftast inte stryka…

    1. Underbart Anette – tack för att du delar med dig. Guld värt!! Tänk vad man kan lära av varandra. 🙂

 4. Supersnyggt och ganska mycket jag. Skulle lätt känna mig bekväm i dessa kläder och skorna verkar ha perfekt klack för att vara bekväma en hel dag på jobbet. Tack för tipset.

  1. Ja, jag tror de har en ganska bra höjd de där klackarna. Brukar du byta skor under dagen eller kör du samma-samma från början till slut? Påminn mig om att tipsa om mitt lilla knep för klackar hela dagen. Kram

   1. Jag brukar oftast vara tvungen att ta av mig skor med klackar någon gång under dagen. Ja, tack…vill gärna veta ditt knep för klackar hela dagen. Kram

 5. Det här tycker jag om, jättesnyggt. Jag har sällan skjorta på mej men det här fick mej att vilja springa iväg att köpa en med en gång.

  1. Nä men vad säger du?! Kul att jag lyckades inspirera dig så pass. Tack! Roligt med din kommentar dessutom, för visst är du ganska ny ”kommenterare”? Välkommen ska du vara oavsett gammal eller ny. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..