Genvägarna till den kompletta listan

Genväg till listan med de 30 klassikerna i din garderob.

Genväg till listan med de 30 klassikerna i din garderob.

På begäran från er läsare! Här kommer äntligen genvägarna till Garderobens 30 klassiker:

Första delen och andra delen: nr 1-20

Tredje delen: nr 21-30

Det kändes som att listan blev en sommarsuccé och därför klurar jag för fullt på en liknande lista för skor. Ännu bara i mitt huvud men på väg att bli ganska okej tror jag.

 1. Jippie! En skoklassiker är precis vad jag vill läsa om. Min plan är att på långsikt byta ut min ”skopark” till snygga, låga, bekväma skor som funkar med skoinlägg. Det är ingen lätt kombination, så din nya serie kommer säkert att vara till hjälp.

 2. Skoklassiker! Jaaaa!
  Jag tänker köpa mig ett par vinröda lågkängor…..rätt eller fel men jag gillar i år.

 3. Okej! 🙂 Den kommer att se lite annorlunda ut än garderobens 30 klassiker men vi sparkar igång om en vecka. Vinklingen blir mer ”komplett skogarderob i höst”.

  Anna – vinröda lågkängor låter ursnyggt! Jag ska ha med det i tankarna när jag visar upp skor (så som med kapporna) framöver.

  Kram på er båda två! Känns bra att veta att jag är på rätt väg. 🙂

 4. Det blir toppen. Själv köpte jag ett par bruna skor idag, men funderar över; kan man ha bruna skor till svarta byxor eller ej. Jag har liksom tänkt i alla år att man ska ha svarta skor till svarta byxor, men det kanske börjar luckras upp. Hur tänker du?

  1. Kanonbra fråga och du har helt rätt, det börjar faktiskt luckras upp. Så du kan göra precis vad som faller dig in. Jag har en väska som är svart med bruna läderhandtag. Den brukar vara en perfekt bro om jag vill blanda brunt och svart.

   Andra liknande ”no no’s” var ju kombinationen av rosa och orange eller svart och blått men som sagt, det är ju ingen som höjer på ögonbrynen om man har det idag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..