Shoppingpåsen tillhör…

 

Shoppingpåsen tillhör spara!

Shoppingpåsen tillhör spara!

En stil för två olika plånböcker! Här kommer sparas shoppingpåse för den mer prismedvetna shopparen!

Länkar: H&M kavaj, Esprit polotröja, Vero Moda jeans och Mango armband

 1. God morgon! Ännu ett bra tips från dig! Uppskattar verkligen att det är så lätt att följa länkarna och kunna se plaggen du använder i dina reportage. Jag har dock en fråga från tidningen Må Bra, ”Nöjd med hela dig” och sidan 41 ”Väck med valkarna”. Jag blev så intresserad av jeansen som är på bilden och då hänvisas till ”Spanx, byxa stl 36-46”. Jag skulle verkligen vara intresserad av att ni även la till vilken modell ni använder! Har du möjlighet att göra en länk till var jag kan hitta byxan här i Sverige (jag har googlat, men lyckas inte hitta jeansen)? Mvh Maria

  1. Godmorgon Maria!

   Så bra att du hör av dig gällande jeansen. Jag tror minsann tryckfelsnisse har varit i farten och jag ber om ursäkt för det.

   Jeansen är från ett klädgrossistföretag som heter Springhill och säljs på olika butiker runt om i landet. Byxan är från deras märke Hillevi och modellen heter Carla, artikelnr: 093772.

   Allra lättast tror jag det är att ringa till Springhill direkt eller kika på deras hemsida för vidare kontakt. Här har du länk och tel. nr:

   http://www.springhill.se/3/sv/hem/hem-1.2.1.php

   042- 25 08 00

   Lycka till! Hälsar Katarina

   1. Tack, jag kollade i tidningen och det var nog jag som tolkade det fel … Spanx tillhörde linnet! Oavsett, stort tack för infon ang jeansen! mvh maria

    1. Lätt hänt när man sveper över texten – händer mig jämt! Hoppas nu att du hittar jeansen. Kram

 2. Nu när vi har så sköna dagar med sol och värme, har jag bara kofta över t-shirten. Undrar nu ska den vara som kappan för en H figur alltså cape eller fungerar det med annan form. Kort eller lång.

  1. Hej Ann-Kristin. Du kan ha både lång och kort kofta. Du ska däremot se upp med muddar nertill på de korta koftorna. Satsa på koftor som är raka nertill. A-linje är jättesnyggt om man lyckas med helheten dvs. smala, slimmade byxor och nätta skor. Många kan uppleva tältkänsla – vilket kommer av att benen/byxorna är för raka i kombo med den utstående överdelen. Lycka till!

 3. Jättebra med tips för både liten och stor plånbok. Men är ändå tveksam till vilken kavaj jag ska välja . Har ca 36 över bysten och 38 över höft och bak. A-figur ? H&M eller Stockholm L?. Skulle också vara riktigt kul om du ville sätta ihop en EN PACKNING SOM FÅR PLATS I KABINVÄSKAN
  Max 10 kilo inkl. necessär. Vore väldigt roligt att se vad Du skulle packa ner och resa i om du reser privat på en weekend ( 3 nätter ) till tex London .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..