Jag fick toppbetyg som föreläsare

Jag älskar mitt jobb som föreläsare och är så stolt över mitt toppbetyg.

Jag älskar mitt jobb som föreläsare och är så stolt över mitt toppbetyg.

Jag har precis tagit del av en utvärdering av min föreläsning där jag fick 9,8 av 10 poäng i betyg. Kan ni fatta? Jag har nog aldrig fått så höga betyg förut. Jag har hört att allt från en sjua och uppåt är kanonbetyg.

Som ni vet är jag ute och föreläser om stil på kundträffar hos banker och advokatkontor, personalträffar på sjukhus och skolor, tjejträffar, nätverk och kick-offer. För det mesta är det någon form av efterföljande utvärdering. Ibland får jag ta del av den men inte alltid.

När jag nu går hemma (fortfarande sjukskriven efter cykelolyckan i somras) så är det underbart att få ta del av toppbetyget. Det är ju liksom ganska deppigt att inte vara på jobbet och i farten. Det här piggade verkligen upp!

    1. Ja, det är en så underbar känsla. En så’n som man måste komma ihåg när de mindre bra dagarna kommer… Tac snälla du för grattishälsningen. Blir så glad! 🙂

    1. Tack för grattishälsningen Hilde. Ja, du anar inte hur mycket det betyder och så blir jag lika glad för hälsningar så som din. Kram 🙂

    1. Tack för dina rader Camilla – uppskattar det verkligen. Är absolut på bättringen med fullt fokus framåt! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..