Karriärkvinnans jobbgarderob

Undvik tajta kläder på kontoret.

Undvik tajta kläder på kontoret.

I dag vill jag prata om kontorskläder och varför det är så viktigt att tänka på sin jobbstil om man vill göra karriär. Vi bedöms efter hur vi ser ut och därför är det klokt att ta kommando över jobbgarderoben. Viktigast för en kvinna i karriären när det gäller klädseln är passformen, den är absolut A och O.

Korrekt utseende på kläderna (oavsett pris, märke eller material) kommer att lyfta din klädsel till nästa nivå och ge stilen det lilla extra. Kontorskläder med fel längd, storlek eller snitt kan tyvärr uppfattas som slarviga, billiga och inte fullt så professionella. Något som indirekt kan sätta samma sorts stämpel på dig. Tyvärr.

Vanliga exempel på fel passform är för långa kavajärmar, för trång blus eller kostymbyxor som sitter illa. Titta noga på byxfickorna för om de öppnar fickorna sig är det fel, ligger de plant är det rätt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..