Röda läppar med rätt läppstift

Hitta det rätta röda läppstiftet för dig!

Hitta det rätta röda läppstiftet för dig!

Ja, ska jag vara helt ärlig vet jag inte om ni har någon nytta av den här bilden men jag fastnade ändå för den och följde ”min” linje. Röda läppar är ju som vi alla säkert har erfarit, varken lätt eller lyckat alla gånger. Den perfekta nyansen är svår och många (jag inkluderad) kan känna sig lätt översminkade med målad mun.

Jag hamnar på Shiseido Showgirl. Var hamnar du? 

Psst! Bilden lånade jag från den här sidan.

  1. Buxom busted. Spännande. Röda läppstift har känts som ett ”no no” för mig men det här jan vara värt att prova.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..