Det går upp och det går ned

Förra veckan hade jag flow!

Förra veckan hade jag flow!

Vänner, jag hoppas att ni gillar veckans stilskola med kroppsformer, kappor och tips! Jag ville bara flika in en liten hälsning och berätta lite hur det går med min sjukskrivning och mående. Jag har fått många frågor. Det går upp och ned, de senaste dagarna mest av det sistnämnda.

Men, jag är ändå hoppfull att det ska ordna upp sig. Förra veckan lyckades jag nå mina uppsatta mål: tre promenader med träningskläderna på, kanske lite fånigt med tanke på hur sakta jag promenerar men för att få lite känsla av sportighet och av att vara på väg tillbaka.

Den här veckan har jag som mål att promenera en snutt varje dag. Om jag förra veckan tog ett steg fram känns det som att jag har tagit två steg tillbaka den här veckan. Formen får helt enkelt avgöra hur långt men jag ska ut minst fem dagar. Träningskläderna skippar jag, orkar inte ens tänka tanken på att vara sportig.

Hur gick det för er andra förra veckan? Lotta trampade ju Sundstrampet i lördags och ni andra var ju också på G. Hur gick det och vad har ni för mål den här veckan?

 1. ta det lugnt, du kommer att klara det.
  Tack för hälsningen, men jag cyklar inte förrän på lördag 😉

 2. Tillbaka i min matchvikt snart efter sommarens utsvävningar 🙂 Sänder styrkekramar och tålamod till Dig – ta det lugnt och ge kroppen tid att läka!

 3. Jag cyklar till o från jobbet. Det är det jag får till nu. Vill återkomma till min yogavana. Det jag lärt mig är att det verkligen är perioder i livet. Just nu mer hektiskt på jobbet. Då får det bli promenader och cykelturer. Krya, krya, sakta men säkert, Katarina!

 4. Så fin t skjorte og fin jente. Vær forsiktig og ta det med ro. Du er sikkert kjempeutålmodig etter å komme i gang med trening. Jeg trener alltid og har ingen problemer med motivasjon, så jeg syns ikke jeg kan skryte av mine treninger siden det går så lett. Kunne sikkert trent hardere, men jeg er fornøyd. Toppen med dere andre som booster hverandre.
  Klem

 5. Låt det ta tid, så småningom lossnar det ❤️ Men ja, det är frustrerande!

  Har lyckats sköta både kosten och träning bra de sista knappa 2 v, vilket är otroligt skönt! Heja oss!

 6. Man ska lyssna på sin kropp…och det är just det som du verkar göra! Du kommer att komma tillbaka, med eller utan träningskläder på 🙂
  Mitt gym ”hemma i byn” stängde hastigt efter att ha gått i konkurs. Lite smått panik smög sig på eftersom jag tränar 5 dgr i veckan. Nu har jag dock hittat tillbaka till mitt gamla gym och det känns kanon! Mer motiverad än nånsin – och det firade jag med nya träningskläder!
  Sats – here I come!

 7. Tack vänner! Kändes som jag behövde bli lite uppmuntrad. 🙂 Kram till er allihop och Lotta, lycka till den här helgen istället.

  1. Är han klok så låter han dig trampa först, så kan han själv ligga på ”rull” bakom dig och ha några riktigt behagliga tre mil. 🙂

   1. Jo, jag fick trampa först, men cyklade ifrån honom….
    Domstensbacken i motvind var ju redan döden. Tinkarpsbacken var ju ingenting ;-).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..