Nu kan du köpa biljetter till höstens MåBra-kvällar

Boka biljett till höstens MåBra-kvällar i Göteborg, Linköping och Kalmar med talarna Leila Söderholm, Mia Törnblom och Katarina Althin.

Boka biljett till höstens MåBra-kvällar i Göteborg, Linköping och Kalmar med talarna Leila Söderholm, Mia Törnblom och Katarina Althin.

Äntligen kan du köpa biljetter till höstens MåBra-kvällar i Göteborg, Linköping och Kalmar med talare som Mia Törnblom, Leila Söderholm och jag själv! Ni minns säkert att jag lovade att hojta till när biljettsläppet till samtliga MåBra-kvällarna öppnade. Nu är det dags, läs mer på mabra.com/mabrakvall!

Jag är redan superladdad, det ska bli så skoj att komma ut i landet och träffa er! Jag vet ju redan att några av er kommer att sitta i publiken. Fösta stoppet Göteborg blir ju dessutom lite av en hemmaplan men Linköping och Kalmar blir nytt för mig.

Här kommer några bilder från vårens succé!

MåBra dekoren på scen i kulturhuset i Luleå. Lokalen var fylld med människor och energi!

MåBra dekoren på scen i kulturhuset i Luleå. Lokalen var fylld med människor och energi!

I Stockholm var jag sjuk med 38 graders feber och fullproppad med Alvedon.
Leila och jag på flygplatsen i  Kallax.

Leila och jag på flygplatsen i Kallax. Första mötet med denna go’a underbara hurtiga person. 

Liselott Stålberg, Mia Törnblom och jag blir snygga i sminket.

Liselott Stålberg, Mia Törnblom och jag blir snygga i sminket. Jag hade fullt upp med bloggen så jag hann inte smila upp mig som Mia. Liselott var tvungen att blunda. :)

Linda Jönsson sminkade mig i Malmö. Det är samma Linda som sminkade modellerna i senaste numret av MåBra och modereportaget som jag gjorde där.
Läs mer och boka din biljett på mabra.com/mabrakvall

Läs mer och boka din biljett på mabra.com/mabrakvall

LOADING..