Stilig uppladdning inför fotbollen

IMG_1814

I Helsingborg idag spelar HIF säsongens sista hemmamatchen mot Falkenberg. Som uppladdning för alla tjejer och kvinnor har Ladies HIF skapat ett unikt event tillsammans med Väla köpcentrum. En heldag med olika happenings. Jag är bland annat inbjuden som som föreläsare och ska dela med mig av mina bästa styling- och shoppingtips!

Men, en upprörd fotbollssupporter ryter till! I kommentarsfältet på Ladies HIF  skriver en HIF-supporter att han skäms att vara HIF:are när det insinueras att tjejer ska behöva bjudas på skönhetsrådgivning och stylingtips för att vilja gå på fotboll. Han medger dock att det är bra att man försöker locka ny publik men att kvinnosynen med skönhetsrådgivning hör hemma på 50-talet.

Jag har aldrig sett att det skulle vara omodernt och ”skämsigt” bra att ge eller ta emot stiltips i samband med andra event. Vad tycker ni? 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..