Hellre medvind än motvind

Något mer normal andhämtning och ansiktsfärg.

Något mer normal andhämtning och ansiktsfärg efter mulandet.

Varning för skryt! Cyklade 25 km efter jobbet igår och kände mig som ett cykelproffs när jag susade fram! Fick en enorm kick och kände mig som en tvättäkta elit när jag brände förbi andra människor på ”vanliga” cyklar.

Tills jag vände och fick motvind. Då var det färdigt med skryt. Oj, oj, oj. Inte nådigt för en stackars nybörjare. Helt färdig när jag kom hem. Gjorde nästan slut på fredagsmyset när jag klämde halva chipspåsen och klunkade flickornas läsk.

  1. Hahaha…ja, det är inte kul med motvind när man cyklar. Och jag tycker nästan alltid det är det. Konstigt när man cyklar tillbaka så har vinden vänt. Men skönt är det om det är stilla eller medvind. ha en fin dag. Kram

    1. Visst är det så, håller med om att vinden bara verkar byta riktning hela tiden. Märkligt! Vet inte var du bor men här på de skånska slätterna har jag märkt att det blåser nästan jämt… Nåja, det blir extra bra träning får jag ju tänka. Bara att bita ihop. 🙂 Kram

  2. Det där känner man igen! Var också ute i går och cyklade om några ”vanliga cyklister” och kände mig supersnabb! Sen när det blir motvind så är det inte riktigt lika kul… Men underbart skönt nu när man kan cykla i korta tights och kortärmd tröja istället för vinterskruden!
    Ha det gott!
    /Anna

    1. Eller hur?! Så gott att bara susa fram i kortärmat och bara ben. Ljuvligt att känna alla blomdofter och man upplever ju och ser så mycket. Kul är det! Ha det gott du med! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..