Stylisten plockar höstmodet 2014

Bild från min Instagram.

Bild från min Instagram.

På söndag är det äntligen dags för den stora modefotograferingen! Jag efterlyste modeller till ett stort modereportage på MåBra-kvällen i Malmö, läs mer här. Tre helt vanliga kvinnor valdes ut som modeller och resultatet kommer ni att kunna ta del av längre fram i höst. Fast före dess lovar jag att bjuda på lite ”behind the scenes” bilder.

Veckan har inneburit en hel del klädplock hos olika klädföretag. Så mycket höstfint vi har att vänta oss! Som stylist får jag i regel låna plagg vid den här typen av fotograferingar, förutsatt att jag lämnar tillbaka dem i gott skick efteråt så klart. På bilden ser ni hur jag botaniserar bland höstkläderna hos märket Park Lane och skor hos TenPoints.

skor tenpoints

LOADING..