Tummen upp för MåBra-kvällen i Malmö

Två tummar upp för MåBra-kvällen i Malmö!

Två tummar upp för MåBra-kvällen i Malmö!

MåBra-kvällen i Malmö med Mia Törnblom, Leila Söderholm och jag själv blev en succé om ni frågar mig! Det var en härlig stämning och inspirationen flödade från alla håll och kanter. Jag efterlyste modeller till ett kommande modereportage i papperstidningen MåBra. Tänkte kanske att två eller tre personer skulle vara intresserade men så fel jag hade. Malmö levererade modeller och nu har jag en lista med 30 fantastiska kvinnor i olika åldrar och storlekar som vill vara med. Jag är fullständigt överväldigad och så tacksam! Applåder till alla Malmö-tjejer!!

  1. En magiskt bra kväll, vi lämnade med stora leenden på läpparna! Papperstallrikar packade i jobbväskan inför veckans resa, kollegorna vet att de skall ”assa” en massa och ringningarna i garderoben är checkade 🙂 Tack!

    1. Wow! Tack snälla för ditt beröm. Lovar att skicka vidare till de övrig. Så roligt att ni kom så det är vi som ska tacka! Stor och varm kram

    1. Helt rätt Hilde – jag har nog aldrig fått så mycket beröm för en klänning. Kände mig jättefin och hade dessutom blivit sminkad så fint av ett proffs! Tack för din kommentar. Såg du mitt svar om flygplansmodellen? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..