Klädsel kavaj

IMG_8182
Katarina korta klänningar
IMG_7152

Maria skrev en kommentar om klädsel kavaj och vad man bör tänka på vid klädkoder. Klädsel ”kavaj” är den minst fina och ligger i finhetsgrad strax över vardagsklädsel. Ska du på fest med klädkod ”kavaj” kan du välja en bomullsklänning eller kjol med en finare topp. Lite finare byxor går också bra.

Just klädkoder är till för att hjälpa dig som gäst. Tvärtemot detta, märker jag att folk blir lite pressade istället. Ingen vill ju göra fel och det finns de som upplever en liten smula stress att inte hålla måttet. Givetvis ska man sträva efter att göra sitt bästa och klä sig enligt de givna önskemålen. Men skulle man trots allt inte vara ”perfekt” så gör det ingenting. Värre missar kan göras – som att på fest påpeka för en gäst att han eller hon är felklädd.

På bilderna, ser ni några outfits som jag har burit när det har bjudits in till festligheter med klädkoden ”kavaj”.

  1. Hej Katarina
    Tack för tipsen! Då är det inte så strikt och alltså lättare att hitta en klänning som man kan använda vid lite fler tillfällen (så bra!). Fina outfits du har, jag gillar också sådana modeller på klänningar

    1. Hej igen Maria. Kul att du gillade modellerna. Kika in på Lindex eller på Provrummet.se – Pernilla Wahlgren har några fina klänningar i samma modell.
      Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..