Glada hälsningar från Norge

SAS Norge

Här kommer en liten hälsning från bloggläsare och tillika gamla SAS-kollegor från Norge. Noterade ni att det är en helt kvinnlig besättning? Det hör verkligen inte till vanligheterna. Ibland kan jag nog erkänna att jag saknar livet i luften lite grann. Det var en härlig period som jag minns med glädje!

Katarina på SAS

Vill ni skicka hälsningar, bilder på dagens outfit eller tips och idéer att ta upp på bloggen är ni varmt välkomna att skriva till: stilexpertenkatarina@gmail.com. Vill du följa mig på Instagram så finns jag även där, sök bara på mitt namn så borde du nog hitta mig.

I morgon listar jag 15 fina vårjackor i olika färger och utföranden. Kika gärna in och tyck till om de olika jackorna!  

    1. Hej igen Hilde, hade helt missat din kommentar. Nej, det här var före bussen kom, när vi flög på MD:80’n. Bilden är från 2001 om jag inte har helt fel. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..