Strandhäng med Sigge

Strandkatten Sigge
IMG_0896

Så har man laddat batterierna och är redo för en ny vecka! Avrundade påsken med en skön och stilla promenad längs havet – maken och jag, hunden och katten. Vi har aldrig haft någon katt som har hängt med på det viset men det är ganska mysigt. Har ni varit med om det?

Senare i eftermiddag ska jag visa er säsongens handväskor för olika plånböcker. Så låt oss starta veckan och jobba undan lite saker så syns vi här lite senare, lagom till eftermiddagskaffet ungefär. På bilden har jag på mig detta paret chinos från KappAhl, en gammal jeansskjorta från Zara men en liknande finns här.

  1. Hei hei. Nei katter som går tur har vi ikke i Norge, må være et svensk fenomen hehe. Det må være litt av et syn og se hund og katt på kveldstur. Skulle gjerne hatt katt, men er dessverre allergisk.

    1. Det är så tråkigt med allergier. Jag är faktiskt också lite allergisk men ”peppar, peppar” det går bra. Ha det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..