Rabatt på ”mina” sneakers

20140421-180725.jpg

Jag har fått en ny cykel. Den är knallgul med mintgrönt styre. Det finns faktiskt en historia här men den sparar jag lite till. Istället ska jag berätta om mina nya skor som matchar mitt styre. Japp. Jag har nämligen fått dille på mintgrönt, just den där isiga retro nyansen.

Om du ”diggar dojjorna” lika mycket som jag kan du just nu få rabatt!  JOBI.se erbjuder alla mina läsare 10% rabatt vid ett köp av samma modell fram till 30 april 2014. Uppge koden: Celeste och klicka här.

Här kommer några ledtrådar till cykeln: Paris, Barncancerfonden, Team Rynkeby Göteborg. Berättar mer om det en annan gång!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..