Lämna dina kommentarer på bloggen

Katten Sigge hjälper gärna till.

Sigge hjälper gärna till om jag sitter med datorn på kvällarna.

Det är inte så krångligt att skriva kommentarer här på bloggen som man kanske först tycks tro. Men man kan å andra sidan inte göra det helt i hemlighet heller. Så här ligger det till. Du kan antingen välja att skriva en hälsning genom ditt facebook- eller twitterkonto. Då syns din profilbild och ditt namn om jag har förstått det hela rätt.

Känns lite för utlämnande kan du istället registrera dig på Disqus. Då skapar du en profil med ett alias (som du själv väljer). Du loggar in med din e-postadress och ett lösen (som inte syns publikt). Därefter kan du kommentera hur lätt som helst.

Kom igång! Under varje blogginlägg kan du se symboler för de olika sätten att lämna kommentar. Symbolen med bokstaven D betyder Disqus, F står för Facebook och den lilla fågeln för Twitter. Klicka på den symbol som passar ditt sätt att kommentera.

Första gången du klickar på Disqus-symbolen kommer du till den sida där du kan registrera dig. Jag är inte så teknisk men har nu fixat en egen Disqus-inloggning med alias: Stilexperten Katarina Althin.

Jag tycker att kommunikationen är viktig och för mig är kontakten med er läsare mycket värdefull. Jag skulle bli så glad för en dialog mellan oss. Jag hoppas att min enkla tekniska lathund ska hjälpa er på traven. Väntar med spänning att höra från er. Stort lycka till!

LOADING..