Min lunch med MåBra:s viktcoach

Tillsammans med bloggkollegan Marie Tegnér   som tillika kan tituleras författare.

Tillsammans med bloggkollegan Marie Tegnér som tillika kan tituleras författare.

Har ni sett vem jag hade förmånen att luncha med igår – ingen mindre än viktcoachen Marie Tegnér! Som nyast i gänget blir jag ju en smula ”starstrucked” varje gång jag träffar någon av mina MåBra-kollegor ”in real life”. Sorry! Förlåt, jag vet inte varför jag börjar med engelska… 🙂

Marie berättade om hur det var att skriva boken 5:2 för kvinnor. Några av er vet ju att jag själv drömmer om att skriva en stilbok så jag sög i mig allt. Alltid lika roligt att höra hur andra har gjort det som man själv önskar få chans till.

Nu sitter jag på Bromma flygplats, redo att flyga hem och börja fundera lite på påsken. Det ska bli så mysigt att plocka fram lite pynt och samlas med familjen. Återkommer förresten i morgon med lite färgglada överdelar för den som vill har lite klädinspiration inför helgen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..