Goodiebagen!!

En påse fylld till bredden av

En påse fylld till bredden av ”gottiga” grejor.

Det finns goodiebags och så finns det goodiebags! På MåBra-kvällen i går fick jag äntligen ”haffat” åt mig en. Nog för att jag är lite partisk i frågan men jag kan erkänna att jag sällan har skådat en så fullproppad påse. Bildbeviset har ni ovan.

Vet ni, jag blev så rörd och glad i går. I pausen hade jag chansen att mingla runt bland alla som gästade Dansens hus denna härliga kväll. Fram kom den ena trogna bloggläsaren efter den andra för att säga hej. Glada kvinnor som berättar att de har följt mig i ett par år och troget har läst mina tips och råd. Wow!

Jag startar nu dagen med att berätta hur fantastiskt kul det är att hänga med er läsare – nya som gamla. Jodå, vi är ganska många vid det här laget och jag vågar sticka ut hakan och säga att vi blir fler. Än syns det inte riktigt bland kommentarerna. Jag vet inte, kanske upplevs det som lite krångligt att behöva logga in för att skriva en rad. Hur som helst, bloggen är till för er och jag hoppas att ni skall trivas!

 

  1. Hej Katarina
    Jag var en av dem som var fram och hälsade på dig igår. Jag tyckte det var en toppenbra kväll med tre jättebra, lärorika och tänkvärda föreläsningar. Måste säga till alla som inte följt din blogg sen tidigare att den är mycket inspirerande och kul att följa

    1. Hej Maria! Så roligt att träffa dig och få ett ansikte på varandra på riktigt. Jag hoppas att ni hade en härlig kväll. Tack för dina rader. Jag ska göra mitt allra bästa så att bloggen fortsätter att locka till läsning! Och du, hör av dig om du kommer på något som du vill att jag ska skriva lite extra om. Ha det riktigt gott! Varma hälsningar Katarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..