Kläderna stärker självförtroendet

Scensminket är

Scensminket är ”extra allt”.

MåBra:s chefredaktör Liselotte bli ompysslad medan en leende Mia smilar upp sig mot fotografen. Stilexperten mobilbloggar koncentrerat.

MåBra:s chefredaktör Liselotte bli ompysslad medan en leende Mia smilar upp sig mot fotografen. Stilexperten mobilbloggar koncentrerat.

Jag fick frågan om jag inte hade några premiärnerver inför MåBra-eventet med så mycket folk. Lite grann kanske hade. Jag läste också någonstans att vi svenskar upplever det som jobbigt att prata inför folk.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen – är man rätt klädd känner man sig säker och trygg. Kläderna spelar en stor och viktig roll. I vissa fall är de vår rustning. Stämmer stilen och kläderna passar är det bara att tuta och köra! Tänk på att stilen och passformen är två helt skilda saker.

För att återgå till nerverna så kan jag berätta att vi aldrig hann bli nervösa. Mia Törnblom underhåll oss från första ögonskuggan tills de sista hårlockarna var krusade. Det är Leila Söderholm som håller i kameran.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..