Augusti: Ta första steget och hitta din stil

bild på havre redo att skördas med en tistelblomma som syns

Augusti

Jag läste någonstans att månaden augusti är lite som ”sommarens söndag”. Fint va!? Jag älskar sensommaren och gillar den där speciella lunken som infinner sig. Man börjar ladda för skola och jobb ingen men fortfarande är det semester och slappa dagar.  Perfekt för en nystart!

Din stil

Nu är det dags att forma tankarna kring sin stil och börja tänka på den kommande säsongen. Utmaningar och önskemål. Sök inspiration men jaga den inte. Låt istället tankarna söka sig fram, öppna ögonen för nytt och fundera inte så mycket om ”det passar sig eller inte”. Det här är den bästa tiden för att tänka i nya banor. Du är utvilad och har haft chans att landa efter sommaren.

Ta steget

Du behöver varken göra några stora eller speciellt drastiska förändringar om du inte vill. Däremot vill jag peppa dig till att fundera över vem du vill vara och hur du vill se ut i höst. Vad vill du har för känsla inombords? Klura på det och skriv ner små stödord som du tar med dig innan allt drar igång.

Mer läsning som kan inspirera dig:

Bästa klackhöjden för dig!

5 sätt att lyckas med hållbart mode

  1. Vad fint att se augusti som sommarens söndag. Jag längtar lite till semestern är slut och hösten tar vid igen.

    Lite läskigt att du skriver detta just idag om att gå igenom och samla ihop tankarna kring garderoben. Jag satt i fredags och jobbade med en kaspel-garderob och de plagg i min befintliga garderob som jag vill ha med. Nu ökar jag på mitt antal ganska mycket, men det är så skönt att ha bättre koll på vardagskläderna. Eventuellt är 1 stickad tröja mitt enda köp i höst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..