Fråga: Är kilklackar någonsin rätt?

Idag svarar jag på en fråga om kilklackar från en läsare.

Kilklackar eller wedges som de heter på engelska är snygga till klänning men skon brukar vara en vattendelare. Det finns de som älskar känslan av att komma upp men samtidigt slippa klacken. Sen finns de de som absolut inte kan fördra klumpigheten. Eller stilen… spana in dessa kilklackar från Nelly (adlink) och tyck till!

Kilklackar till klänning

Finns det då någonting som kilklackarna faktiskt är det bästa alternativet? Jo, visst kan det vara så. Till exempel är det ett superbra skoval när det vankas sommarfest på gräsmattan eller picknick i parken. Klädmässigt brukar jag föreslå en kombo mellan kilklack och ledig sommarklänning. Dessa kilklackar från Ellos (adlink) funkar till många olika klädkombinationer.

Till byxor

Kikar vi på bilden så ser vi en helt annan stil som också funkar riktigt bra till kilklack. Men notera att det inte blir så mycket klack. Det blir mer av en platå. Fast snyggt är det och skon klassas faktiskt som en kilklack eftersom det trots allt är lite nivåskillnad. Är det den här typen av skor du har så kan du sno stilen direkt. Lite liknande är kilklackarna från UGG (adlink).

 

Mer ”missa inte”-läsning: 

Listan på 7 ”tråkiga” skor som du faktiskt bör ha!

  1. Jag gillar kilklackar på sommaren – man kan ta sig fram på gräsmattor, grusgångar och cykla utan att trippa på tå för att skydda klackarna från att skadas eller fastna. Personligen har jag lite platå men inte så höga som de du länkade till.

  2. Åh, jag har ett par svarta i gömmorna någonstans. Får helt klart ta och leta fram dem och använda nu under semestern 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..