Mitt bästa stiltips för din garderob!

detaljbild på klädmärke

Lever som jag lär och tog givetvis bilder när jag introducerades för Alkebacks fina sidenplagg häromdagen.

Mitt bästa stiltips

Ett stiltips som jag ofta använder själv är tipset med att ta foto på nya klädmärkens lappar och storlekar.  Speciellt när jag hittar nya märken på shoppingrundan men varken har tid att shoppa eller prova. Sen sparar jag fotona i en speciell mapp i datorn och mobilen. Perfekt att ta fram inför nästa shoppingrunda – både som en påminnelse men hint om vad du faktiskt ska spana efter.

skrattande tar jag bort luggen från håret

Garderoben

Ett annat stiltips är faktiskt att ta foton på alla kläder som hänger i garderoben. Dels tar du bild på lappen bak i nacken för att få märket och storleken. Men, du som vill vara lite mer noggrann tar också en bild på tvättråden. För du vet själv, på en del plagg klipper du faktiskt bort både märkes- och tvättlappen eftersom de syns. Det här gäller speciellt på behåar och andra delikata finplagg.

Mer läsning om stiltips och klädmärken? Missa inte:

Randiga kläder – här fastnar blicken!

Kronprinsessan valde en Dughultklänning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..