Bäst just nu: sommar i P1 och salta bad

två hundar tar ett bad

Sommar och salta bad

Bäst denna ljuvliga sommar med sol, värme och salta bad måste ändå vara kvällarna! Trots långa jobbdagar så är det sommarkvällar som den härom kvällen som ger maxad sommar- och semesterkänsla. En sväng till stranden, ett bad och en skål jordgubbar efteråt. Till och med fotbollen på TV:n är ju super just nu. Det behövs liksom inte så mycket mer för att fylla energidepåerna tycker jag.

Sommar i P1

Jag har lagt sommarpratarna på vänt än så länge. När semestern väl kommer då ska jag sätta igång med lyssningen ordentligt. Jag har hört att skådespelaren Claes Måsson gjorde ett bra sommarprat, likaså hjärnforskaren (som jag inte minns namnet på nu) men annars har jag inget att gå på. Så nu frågar jag dig, vad har jag missat hittills och vad ska jag börja med? Vilken sommarpratare rekommenderar du?

Mer intressant läsning:

Sommarens snyggaste festmode

Listan med 10 saker som stilsäkra kvinnor gör varje dag

  1. Förutom dom du redan nämnt så tycker jag Eva Rydberg och Mandelmanns. Har inte hunnit lyssna på alla själv som sänts hittills men dessa var bra😊

  2. De redan nämnda är bra (hjärnforskaren superintressant!). Mark Levengod fick mig dra på smilbanden (och även lite allvar) och Biancas var också värt en lyssning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..