Trendigast just nu – skon med blockklack

Skon med en låg blockklack är en av sommarens trendigaste skor! Bekväm, stadig och snygg.

Skomodellen har seglat upp som en storfavorit på kort tid och det är ju inte så konstigt. Du väljer blockklacken när det vankas trädgårdsfest på gräsmattan, shopping på kullerstensgator eller bara vill ha en liten klack. Ett alternativ till ballerinan helt enkelt.

Shoppa min blockklack och andra skor

Mina röda skor med blockklack som du ser på bilden köpte jag härom dagen på Mango för 349 kronor. De har en liten rund tå. Gillar du dem fast är sugen på en spetsig tå ska du inte missa blockklackarna från Ellos (adlink) för under 300 kronor.

Själv har jag blivit riktigt sugen på den här gula nyansen från Flattered (adlink). Vad tycker du, ska jag slå till eller blir det för mycket?

  1. De gula är ju jättesnygga. Denna modell har jag flera skor av. Superbra och bekväma.
    Poddavsnittet idag var något annorlunda. Det lyssnar jag inte på igen.

    1. Det är verkligen bekväma skor! Poddavsnitten varierar mellan varven och det var tråkigt att just det här avsnittet inte föll dig i smaken. Förhoppningsvis var det undantag och inte en regel. Vi hörs igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..