Vansbrosimningen avklarad och snart semester

Upploppet på Vansbrosimningen och glad simmaren efter målgång.

Upploppet på Vansbrosimningen och glad simmaren efter målgång.

Om ett par timmar börjar min semester men först ska jag en sväng till Göteborg och ett sista kundmöte med några timmars personal shopping. Här på bloggen väntar några roliga klädutmaningar, något för många att ta ställning till när det gäller den egna stilen och kläderna. Antingen kan man göra det på en gång eller så kan man suga på karamellen. Hoppas i alla fall att ni kommer att gilla det.

Vansbrosimningen gick så bra och jag är så glad över upplevelsen. Stolt också för den delen! Det blev en väldigt härlig utmaning när väl den där klumpen i magen försvann (som jag skrev om i inlägget Varför gör jag en klassiker?).

Precis som under Vätternrundan hade vi lånat en husbil för Vansbrosimningen.

Precis som under Vätternrundan hade vi lånat en husbil för Vansbrosimningen.

Maken och jag hade husbil även den här trippen. Lite varmt med den gassande solen men lyxigt att kunna bo precis vid starten och knalla bort ombytta och färdiga några minuter. Nu väntar Lidingöloppet och det är löpträning som jag kommer att fokusera på de kommande månaderna. Någon som har några tips?

Ps. Jag är varken snabb eller duktig på att springa långt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..