Snygga Hilde visar sin safarilook

Hilde visar sin snygga tvist på safaristilen!

Hilde visar sin snygga tvist på safaristilen!

Här kommer ytterligare en riktigt ursnygg dagens outfit från en bekant läsare, Hilde från Norge. Känns det bekant? Jodå, inspirationen hämtade hon från inlägget ”Inspireras av en naturlig och ledig stil” vilket var precis vad en annan snygging också gjorde, se här.

Så roligt när ni skickar bilder på era snygga outfits och jag är innerligt tacksam för allt engagemang ni visar. Ni är toppen! Hur går det förresten med era drömplagg? Har ni några och i så fall vilket eller vilka?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..