Jag sparar kjolen till tennisveckan i Båstad

Kjolen och skorna ska jag bära när jag pratar om stil  under tennisveckan i Båstad.

Kjolen och skorna ska jag bära när jag pratar om stil under tennisveckan i Båstad.

Den här veckan har ni fått följa med mig på min stiliga resa och hur jag tänker när jag köper ett nytt plagg. Vare sig det är ett planerat basplagg eller ett mer spontant drömplagg gäller det att få plagget att passa in ihop med den övriga garderoben.

Kläder ska vara roliga och just drömplaggen är kronan på verket, det där plaggen som man blir glad av. Nu undrar jag ju om ni har några drömplagg? Det vore toppenkul om ni ville berätta och dela med er om dem!

Än har ni inte fått se mig i min drömkjol, det är nämligen så att jag väntar lite med premiären. Jag tänkte nämligen ha den på tennisveckan i Båstad och Marknadsföreningens seminarium ”Låga räntor och höga klackar” där jag är en av gästföreläsarna.

    1. Hej M, förlåt om du har fått vänta på mitt svar (satt i bilen på väg från Vansbro hela dagen igår och det var lite svajigt med nätet). Jag köpte min kjol i en butik i Malmö som jag just nu inte minns vad heter. Typiskt! Lovar att skriva så fort jag kommer på det. Nåja, jag har också sett kjolen på NK och deras damavdelning i Göteborg. På nätet finns den bara i rosa som du ju redan har sett. Den grå har funnits på ett par norska nätbutiker men tog slut snabbt. Märket heter som sagt Cathrine Hammel Oslo. Hoppas att du får tag på den! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..