Stilkrocka och hitta det ”fulsnygga”

Modemodig handlar om att stilkrocka och hitta det "fulsnygga" och göra det snyggt!

Modemodig handlar om att stilkrocka och hitta det ”fulsnygga” och göra det snyggt!

Igår skrev jag om mitt stilsäkra kort och hur jag skulle kombinera min drömkjol med sådant som jag har i garderoben. Ni, som har hängt med vet nu att jag emellanåt uppmanar er att vara modemodig, som i det här inlägget.

Någonting kanske jag också har skrivit om att man måste skapa stilkrockar. Allt behöver ju faktiskt inte vara så himla perfekt och prydligt alltid. Ibland måste man bryta lite och ta ut svängarna en smula.

Det är ju den egna djärvheten som sätter gränserna. Alla kanske inte är bekväma  med (eller tycker att det är speciellt snyggt) vare sig gymnastikskor eller ananastoppar men utmana sig själv att bryta från det snygg och det prydliga kan minsann bli riktigt bra. Hur tror ni annars att vi kom på begreppet ”fulsnygg”?

Länkar: Converse från Ellos och topp från HM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..