Naturen hjälper dig att hitta basfärger

Ta hjälp av naturen när du inte vet vilka färger som matchar.

Ta hjälp av naturen när du inte vet vilka färger som matchar.

Så, med en sprillans ny och skir tyllkjol och ett par förtjusande silverskor är jag ju tvungen att hitta en överdel. Gärna något som jag har hemma såklart. För att ge mig själv lite extra matchningshjälp tar jag ibland naturen till hjälp.

Den här gången fick det bli blåmusslan. Blått i kombination med gråskala från klaraste vit till mörkaste svart. Perfekta basfärger som passar min stil, min nya kjol och mina nya skor. Jag behövde bara kika in i min garderob för att se vad jag redan har hemma som kan passa rent färgmässigt. Vid det här laget tror jag ni känner mig så pass att ni vet att där finns ganska mycket svarta och vit överdelar, eller hur?!

Här kan du se tidigare inlägg om färgmatchning:

 Låt klädseln glimma till

Kombinera färger

Psst! Kjolen kommer från ett märke som heter Cathrine Hammel och skorna är från Zara.

  1. Så fint skjørt. Helt utrolig hvilken teft du har for å finne vakre plagg. Cathrine Hammel har så mye fint. Jeg ønsket meg veske til bursdagen min. Den med stor dusk/tofse?. Min favorittveske nå.
    Klem

  2. Hej!
    Kan inte du vara så bussig att du länkar till stället där kjolen finns?
    Jag hittar den bara i ljusrosa.

    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..