TIPS nr 8! Hitta din stil steg för steg

Så hittar du din stil steg för steg sommaren 2015.

Så hittar du din stil steg för steg sommaren 2015.

”Mer är inte alla gånger bäst. Få plagg som kan mixas och matchas är mer användbart än en fullproppad klädkammare.”

Skriv gärna en kommentar om stiltips nr 8 i sommarens inspirationsguide till att hitta den personliga klädstilen!

  1. Bra tips; ”less is more” 😉 Jag och maken flyttade nyss till betydligt mindre medan vårt nya hus blir klart. Bara en bråkdel av garderoben får nu plats. Av alla sommarkläder jag packat ner och först sörjde är det endast min blå trenchcoat jag letat fram bland lådorna i Shurgard-förrådet. Dessutom shoppar jag nästan inget nytt eftersom platsen är begränsad men känner mig ändå snyggt klädd. Tror ni jag lärt mig något ;)…

  2. En fråga till dig Katarina, som inte hör till ämnet men hoppas det går bra ändå. Har sprungit runt i stan och letat leggins, för att känna mig lite mer klädd men inte hittat några. Men så kom jag på att det kanske inte passar mig. Över 60 och 1.68 i strumplästen. Kommer jag se knäpp ut? Vill ha sådana som slutar vid knät, men man ser väl längre ut med långa? Kram

  3. Precis detta satt jag och maken och pratade om igår! Eftersom jag gått upp en del i vikt under våren är det betydligt färre plagg i garderoben som verkligen passar, men så får det vara i sommar då! Och faktum är att det känns ganska härligt i alla fall – för nu är det så mycket lättare och få på sig kläder som jag trivs i och som sitter bra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..