TIPS nr 5! Hitta din stil steg för steg

Så hittar du din stil steg för steg sommaren 2015.

Så hittar du din stil steg för steg sommaren 2015.

”Mellan varven ska du kliva ur komfortzonen. Gör det i goda vänners sällskap och njut av att vara modemodig.”

Skriv gärna en kommentar om stiltips nr 5 i sommarens inspirationsguide till att hitta den personliga klädstilen!

  1. Känner att jag shoppar loss lite för lätt 🙂 Tips på hur man hejdar sig lite och ser över sin garderob vore jättebra. Jag vet inte hur många t-shirtar man behöver egentligen. Kan nästan inte stänga lådan med dem och köpte ändå två fina mörkblå med liten puffärm igår på rean. Jättebra baströja men hur många behöver man, egentigen? Förresten, jag kunde inte ladda ner hela program från P4 Extra där du är med. Vet du om det går att lyssna på ‘snuttar’ av programmet? Trevlig sommar, nu verkar den vara här 🙂 Helena

    1. Ska se om jag inte kan hitta radio-snuttarna. Återkommer om/när jag hittar dem! Ja du, när det gäller det där med shopping och att hejda sig… Det finns nog många som känner igen sig i den där shoppingkänslan och argumentet ”bara för den här gången”.

      Anki Palm som har kommenterat nedan är faktiskt en som har lyckats bryta mönstret. Jag ska spåna lite på dina önskemål och se om jag inte kan göra några större avstamp kring shopping och garderob när hösten närmar sig. Tack för tipset! Kram

  2. Lite som att klä upp sig och klä ner sig med samma grundplagg. Jag köper gärna en enkel klänning eller kjol till fint som jag sen kan använda till vardagliga tillfällen. Kram Anita

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..