Inspireras av Pernillas safarilook

Dagens outfit, här visar Pernilla hur hon har tolkat safarilooken.

Dagens outfit, här visar Pernilla hur hon har tolkat safarilooken.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen – ni är bäst! Alltid positiva, omtänksamma och härliga rader i kommentarsfältet. Ni bjuder på er själva, deltar och delar med er av tips och råd. När ni skickar mejlhälsningar och visar glimtar från er vardag då blir jag extra varm i hjärtat.

Härom dagen skickade Pernilla en bild på sin outfit, inspirerad av blogginläggen om hudfärgade strumpbyxor och safarilook. Tack Pernilla för att du vågar dela med dig och för att du inspirerar andra! Du är supersnygg i din safarilook!

Psst! Du som vill kopiera Pernillas snygga stil hittar liknande plagg här: kjol, blus, bälte, skor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..