På väg till Motala för att cykla Vätternrundan

På väg till Motala för att cykla Vätternrundan.

På väg till Motala för att cykla Vätternrundan.

Nu är jag och maken på väg till Motala för att cykla Vätternrundan. Det blir premiärtur för mig och jag kan försäkra er om att jag är riktigt nervös. Jag verkar ha dåliga tävlingsnerver, magen är full av fjärilar…

Det är som sagt inte första gången som jag är i Motala under Vätternrundan. Jag var ju med som chaufför, cateringansvarig och coach (!?) förra året när maken trampade de 300 kilometrarna runt sjön men nu ska jag cykla själv för första gången. Läs det gamla inlägget här.

Vi har hyrt en husbil även i år och som ”andra-års-campare” känner vi oss inte som några nybörjare längre, åtminstone inte när vi pratar med våra träningskompisar som nu gör sitt första år på fotbollsplanen.

Nu håller vi tummarna för fint väder. Trevlig helg allihop!

Så här såg det ut när vi checkade in förra året. Fullt med husbilar och husvagnar.

Så här såg det ut när vi checkade in förra året. Fullt med husbilar och husvagnar.

Så här såg det ut när vi vaknade... Vi var ensamma kvar!! Jag blev superstressad och trodde att vi hade missat någon utcheckningstid. Men icke.

Så här såg det ut när vi vaknade… Vi var ensamma kvar!! Jag blev superstressad och trodde att vi hade missat någon utcheckningstid. Men icke.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..