Tre snygga stråhattar

Tre snygga stråhattar som skyddar dig mot solens starka strålar i sommar.

Tre snygga stråhattar som skyddar dig mot solens starka strålar i sommar.

Det kom en fråga om snygga stråhattar från bloggläsaren Kristina. Hon är på jakt efter en snygg hatt i sommar och tydligen snubblat över ett gammalt tips från mig om just stråhattar. Den aktuella hatten finns inte längre kvar att köpa men här kommer tre snygga fast i lite olika stilar som jag hittade när jag snabbt surfade in på Zalando:

Stråhatt nr 1: Even Odd

Stråhatt nr 2: Tommy Hilfiger

Stråhatt nr 3: Rip curl

Nu undrar jag om ni gillar hattar och mössor?

Läs mer från tidigare inlägg: Förra året inspirerades vi av blå toner i det här inlägget och där fanns även en stråhatt. Här hittar du en annan inspirationsbild på en snygg och enkel sommarlov som aldrig blir omodern.

 1. Jag gillar mössor och hattar! Och keps! Alltså inte
  sportkeps utan vad kan det heta, en sån lite pösig keps med en liten skärm.
  Använde den varje vår och höst förut. Nu har jag kort hår och den förstör
  frillan… Hatt hade jag velat använda till vardags, men jag vågar inte
  riktigt. Och det blåser så dant i Göteborg så det gäller att hålla i den.

  Fram för fler huvudbonader!

  1. Jag skulle nog kalla det för gubbkeps tror jag. Så oväntat att höra att du tycker att frillan förstörs nu när du har kort. Jag tycker snarare tvärtom, med kortare hår är det ju mycket lättare att ”burra upp” håret igen. 🙂

   Låter som att du ska sätta trenden och börja med hatt i alla fall. Det är så tjusigt men jag vet vad du menar med vinden i Göteborg. Tänka sig, jag trodde inte att det kunde blåsa mer än vad det gjorde där tills vi flyttade till Helsingborg. NU håller jag hårt i hatten!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..