Idag plåtar vi höstens mode 2015

På sommarslottet Sofiero plåtar vi höstmodet 2015 idag.

På sommarslottet Sofiero plåtar vi höstmodet 2015 idag.

Idag är jag och plåtar höstkläder för kommande modereportage i MåBra nr 9 och nr 10 på sommarslottet Sofiero. Det kan kännas konstigt att vara så långt före den riktiga säsongen. Fota vinterkläder på sommaren och tvärtom men härom dagen kändes det helrätt med stickade tröjor och handskar. När ska sommarvärmen komma egentligen?

Nu längtar jag efter varma och soliga dagar så man kan sitta ute. Var har sommarvärmen tagit vägen?

Nu längtar jag efter varma och soliga dagar så man kan sitta ute. Var har sommarvärmen tagit vägen?

Här hemma har vi längtat lite extra efter månadsskiftet maj-juni. Vi fick en liten fuktskada i april och har haft byggare och målare, inplastade rum (för att skydda mot byggdamm), hål i taket och byggfläktar brummandes 24/7 sedan dess. Lite extra utmaningar i den vanligtvis hektiska vardagen med andra ord.

Jag har sovit golvet med trädgårdsdynor som madrass (de på bilden) eftersom ljudnivån i sovrummet mest kunde liknas vid maskinrummet på en båt. Så, ni kan ju ana hur ljuvligt, underbart och alldeles ovanligt tyst det var i natt. Jag har sovit som en prinsessa!

Förlåt om det börjar likna ett hemma-hos-reportage men alltså, förstår ni hur gott det har varit att sova i sängen igen?

Förlåt om det börjar likna ett hemma-hos-reportage men alltså, förstår ni hur gott det har varit att sova i sängen igen?

  1. Jag förstår precis. Oljud på låg nivå är nästan lika jobbigt som oljud på hög nivå. Vi har vinande ventilation på arbetet. Tycker inte om det. Njut i tystnaden! Snygga örngott, förresten! Var har du hittat dem?

    1. Eller hur?! Det är verkligen tufft med ihållande ljud. Jag NJUTER! De paisleymönstrade örngotten är från Gant och de andra är Zucchi Collection. Köpte dem för tre eller fyra år sedan.

    1. Tack Kicki, så glad jag blir för berömmande ord. Suger åt mig. 🙂 Kram

    1. Hihi, jag har ingen koll på vad som gäller när det kommer till heminredning så det blir nog bäst om jag håller mig till kläderna. Men tack snälla du för ”mera” – jag fick en egoboost! Kram

  2. Kul, nytt inslag! Är väl inte helt fel, färg som färg oavsett om det är på kläder eller inredning 🙂 Gjorde du inte inlägg tidigare i våras om personlighet och inredning och om vad som gick hand i hand?! Hoppas ni får ordning på allt hemma snart! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..