Få hjälp klädstilen i tidningen MåBra

Ny stilsida i MåBra där du som läsare kan få hjälp av mig.

Ny stilsida i MåBra där du som läsare kan få hjälp av mig.

Har ni uppmärksammat första sidan på MåBra där vi frågar er läsare om ni vill få hjälp att hitta en ny klädstil?

Ni förstår, det har hänt så mycket roligt som jag äntligen kan berätta om. Jag har fått den stora äran att ”flytta in i tidningen” och från och med i höst kommer det att finnas en sprillans ny stilsida i MåBra. Stilakuten kommer den att heta. Hurra!

Bloggen kommer att finnas kvar som vanligt. Den är mitt lilla skötebarn och jag älskar det som vi har byggt upp här. Ni är bäst! Ska jag dessutom vara helt ärlig så tror jag att bloggen ligger till grund för stilsidan i tidningen. Det har ju visat sig att ni gillar stil lika mycket som jag.

Hur kommer det att se ut i tidningen undrar ni säkert. Jo, tanken är att det ska vara en stilsida med experthjälp. Där du som läsare kan få hjälp med en basgarderob, du kanske undrar hur du ska klä din päronrumpa eller så vill du bara ha lite hjälp inför någon fest. Du skickar din stilfråga och jag svarar! 

För att ställa din fråga och få hjälp i tidningen vill vi veta mer om dig. Så när du skickar frågan är det viktigt att du skriver vem du är, vad du har för storlekar och förklarar ditt problem. Sist men inte minst, vi vill ha en bild så klart. Vi vill ju se dig! Jag kommer att svara på din fråga, ge dig tips och plocka ihop kläder för att visa hur du löser ditt problem.

Anki som är moderedaktör på tidningen kommer att ta emot de frågor som skickas in. Och hörni, det är dags att börja skicka in frågor. Klicka här för att läsa mera!

  1. Men vad kul! Vilket flyt för Må bra att de får samarbeta med dig:-) och att vi kan ställa frågor.

    1. Hurra! Så kul Eva. Det vore väldigt roligt att publicera din historia någongång. Vad tror du? Skulle du vilja berätta lite om dig själv på bloggen? I en minintervju.. typ… Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..