Modemodig, utmaningar och feber

Andrea med bloggen Fox in Flats utmanar sina läsare att vara modemodiga varje dag i maj!

Andrea med bloggen Fox in Flats utmanar sina läsare att vara modemodiga varje dag i maj!

Bloggläsaren Jenny tipsade mig om en utländsk blogg med klädutmaningar härom dagen. Riktigt skoj! Visar sig att bloggaren ger läsarna en klädmässig utmaning för varje dag i månaden. Typ: Bär en vit skjorta, använd kjol eller styla ditt hår på ett nytt sätt.

Det kanske är den där lilla sparken där bak som vi alla kan behöva. Att det liksom finns någon som faktiskt uppmanar en att utmana sig själv. Så att man tar sig i kragen och lyfter sin lägsta nivå ibland. Såsom vi gjorde när vi var modemodiga. Om man känner för det och har tid förstås.

Katten Sigge och jag. Hemma på yogamattan med feber, försöker få världen att inte snurra så mycket.

Katten Sigge och jag härom dagen. Hemma på yogamattan med feber, försöker få världen att inte snurra så mycket.

Den här gången hoppar jag inte på någon utmaning. Efter en vecka med feber (influensan tror jag) har jag precis kraft och ork att göra precis det som måste göras, inget annat. Inget stiligt piff för den här damen. Och så är ju livet ibland. Man orkar inte alltid vara modemodig eller hitta nya sätt till styling varje dag. Men det är ju ändå skoj att hänga med, inspireras och läsa om andra.

På måndag är det dags för modefotograferingen. Alla kläder har kommit och jag har bestämt outfits till de tre läsarmodellerna. Mycket fint som kommer i höst! Ska visa er lite av det som fanns i lådorna men som jag inte kommer att ta med till själva fotograferingen. Hur känner ni förresten för att de vida byxorna kommer tillbaka?

 1. Trodde aldrig jag skulle säga det men de vida, långa byxorna – framför allt jeansen – känns smickrande för figuren och coola till sneakers eller kilklack. Mina första hade jag 1974… haha.

  1. Du ser, allting kommer tillbaka! Jag kommer snart att ställa lite frågor om modet på 70-talet så då får du gärna kommentera allt bra som du kommer på. Trevlig helg!!

 2. Jag tycker de vida byxorna är coola och snygga men vet inte hur jag som har väldigt tydlig A-form ska kunna bära dem utan att jag förstärker A-formen (vilket jag inte vill).

  1. Då får jag minsann se till att komma med lite tips på vägen så att du känner dig fin! Trevlig helg!

 3. Oj, usj ikke morsomt å være syk.. God bedring til deg. Nydelige bilder. Jeg ser fram til motereportasjen. Syns de hvide buksene ser fine ut, tror jeg foretrekker de som er lange, ikke de som slutter midt på leggen. For min del har ikke vide bukser vært helt borte jeg er så glad i linbukser om sommeren (gubbemodell).
  Klem

  1. Culotten är ju den som slutar mitt på benet och jag kände mig nog lite tveksam först men tja… jag ska se om det inte ändå kan bli fint på rätt sätt. Nåja. Trevlig helg!

 4. Nej, vida byxor är inget som kommer hamna i min garderob. Möjligtvis en diskret bootcut, men där går gränsen 😉

  Krya på dig och hoppas att du snart mår bättre!!! Kramar

  1. Nu är jag friskt! En tvättäkta motståndare.. hihi! 🙂 Trevlig helg!

 5. Det är så roligt när modet svänger åt det håll som man verkligen gillar! Trevlig helg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..