Bli modemodig med sjalen – enkla knutar för dig

unnamed-3

Mahlin är modemodig med scarf och sjalar, snyggt på andra… så här säger hon själv om sin modemodiga outfit:

”Här kommer min mode-modiga bild direkt ut mobilen. Scarf är inget jag använder eftersom det känns så fel. Fast jag tycker det är snyggt! Men idag är jag på kurs på annan ort och passar då på att ge det hela ett nytt försök.”

Många kan känna igen sig, antingen är sjalen ”bara i vägen”, det blir för varmt eller det känns fel när den bara hänger där. Läs mer om lätta knutar här och lyxiga knutar här. Dessutom kommer det snygga sjalar och scarfs om en stund!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..