Snygga klänningar i mjuka material

En selfie med Camilla Thulin så klart. Det här var på ett event med flera inbjudna. Nåja, under tiden som vi fotade försökte Camillas hund Musse äta upp några korvar som Görel Crona hade i sin handväska (som hon hade ställt i från sig under ett ögonblick). Hur kul som helst.

En selfie med Camilla Thulin så klart. Det här var på ett event med flera inbjudna. Nåja, under tiden som vi fotade försökte Camillas hund Musse äta upp några korvar som Görel Crona hade i sin handväska (som hon hade ställt i från sig under ett ögonblick). Hur kul som helst.

Här kommer omlottklänningar och klänningarna i mjuka material som jag tipsade om tidigare i veckan, läs tipsen här. Hittar du någon favorit? Jag blev väldigt förtjust i den översta i blått, svart och vitt från Camilla Thulin och ska nog kika närmare på den.

Camilla Thulin
Ilse Jacobsen
Ellos Collection
Camilla Thulin för Ellos
Haléns
Esprit
Esprit
Ilse Jacobsen
DVF
Haléns
Vera Velour
Anna Field
  1. Jag har valt bort omlottklänningar pga urringningen som lätt faller isär, inte minst när man som jag har liten byst. Hur funkar det att ha linne under- tror jag såg att du hade det på en bild? Eller är sk hollywoodtejp snyggare tycker du? Glad för tips. Ha en skön söndag!

  2. Jag håller med Kicki och bl a Mahlin (se annat inlägg) om att omlottklänningar är svåra trots att de i princip sitter klädsamt eftersom de följer figuren på rätt ställen. Svårigheten uppstår när man ska röra sig – de glipar och glider isär, och sitter inte längre snyggt. ”Fastsydda”, ”fejk-omlott” i stretchjersey funkar bättre (och flera av dem du visar, Katarina, är väl sådana). Jag äger ett antal sådana men är kluven ändå, har svårt att känna mig fin/snygg i dem när jag väl ska använda dem.

  3. Varför måste allt vara blommigt eller paisley? Är väl inte klänningstypen direkt, men definitivt inte blommig. Men skulle kanske kunna tänka mig en omlott klänning i ett ”roligare” mönster, vet dock inte vad roligare skulle vara. Men samtidigt förstår jag att mönster är mer förlåtande än enfärgat på oss kurviga .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..