Missa inte Angelicas tips på superklänning

En skärmbild på Åhléns Å+ klänning som Angelica tipsar om.

En skärmbild på Åhléns Å+ klänning som Angelica tipsar om.

Bara för att vara på den säkra sidan så lägger jag ut Angelicas tips om en superklänning från Åhléns och deras linje Å+. Så här skriver Angelica i kommentarsfältet i dagens blogginlägg: 

”Jag som inte bara är kurvig utan överviktig älskar omlottklänningar. Omlottklänningar är också det perfekta plagget när man håller på och viktminskar eftersom omlottklänningen hänger med mycket längre ned i vikt än en vanlig klänning som kan se ganska ”hängig” ut efter 5-10 kilo minus på vågen. Kan tipsa om en jätteskön och billig omlottklänning för lite större storlekar som just nu finns på Åhléns för 399 kr.”

Länk till Angelicas klänning: Åhléns Å+ omlottklänning

Det är ju precis så här det ska vara på bloggen – vi hjälps åt och tipsar varandra om olika saker. Tusen tack för tipset Angelica!

    1. Ja, har man tiden och tålamodet så kan det ju aldrig skada men sen gäller det ju verkligen att följa magkänslan. Trivs man inte då är det ju ingen tvekan om att plagget stannar i butiken. Glöm inte att komma tillbaka och berätta hur det har gått när du har provat klänningen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..