Här är jag mode-modig!

Här står jag och är mode-modig i mina fuskskinnbrallor.

Här står jag och är mode-modig i mina fuskskinnbrallor.

Hallå kära bloggläsare, hur går det för er med att vara mode-modiga? Tänkte bara visa er mitt bildbevis och på samma gång påminna er om min lilla utmaning.

På bilderna ser ni mig kliva utanför min klädkomfortzon och vara mode-modig. Jag har skinnbrallor! Det må vara fuskbyxor i plast från Mango för strax över 300 kr men den dramatiska looken är sällan eller aldrig ett förstahandsval för mig. Urläckert på andra men själv känner jag mig alldeles för klassisk och blygsam innerst inne.

Men jag gjorde det och bar skinnbrallorna härom kvällen på konsert med maken. Lite osäker kände jag mig men det var okej. Jag tror nämligen att man i livet måste utmana sig själv. Inget stort men att rucka lite på det vanliga gör gott i själen i slutändan.

Den dramatiska stilen med mockastövletter, skinnbyxor och svart topp.

Den dramatiska stilen med mockastövletter från Rizzzo, skinnbyxor från Mango och svart topp från Milook.

För några av er är ett par skinnbrallor ingenting men för några är det STORT. Vi har alla olika gränser. Kom ihåg att den här veckan handlar inte om att vara mode-modig för någon annan än dig själv.

Läs mer om hur du kan vara mode-modig och hjälp mig att inspirera andra! Ett par bidrag har kommit in men jag vill ha flera!!

 1. Wow, det var modigt! OCH snyggt! Lite farlig ser du ut;-) Så bra utmaning. Bara tanken ”skrämmer”. Toppen att få en kick att ta sig utanför sin komfortzon, emellanåt. För att våga SE nytt!

 2. Jag har precis köpt ett par blommiga kängor som är långt utanför vad jag brukar välja…..Åh, vad jag tvekar. Vågar jag….Skickar bild!

 3. Väldigt snyggt och tufft Katarina!! Tog en bild i morse på min ”mode-modiga” outfit men den blev inte bra, jag ska fota om mig under dagen så kanske jag också vågar skicka in en bild!

  1. Bilden har landat och en sån superläcker färg på överdelen sen då! Kommer nästa vecka på bloggen! Tummen upp för dig som vågade!

 4. Ska åstadkomma ngt under helgen. Idag är jag mode-modig på ett annat sätt: for till jobbet på advokatbyrån i mysbrallor och gympaskor….

  1. Hihi, undrar vad dina klienter säger… fast är det casual Friday så är det! 😉 Ser fram emot bilden Anette, ska bli spännande att se vad du kommer på.

 5. Så snygg!! Modemodig för mig handlar om att vara riktigt kvinnligt klädd. Var London i helgen och insåg att färgad/mönstrad klänning med nätt kappa i annan matchande färg, iögonfallande smycken och höga klackar är ”rätt”. Och jag som max brukar ha orange klackskor till svart/marin outfit 😉 Men blev faktiskt inspirerad att våga lite mer…

  1. Låter ju verkligen som du har tagit klivet utanför komfortzonen. Grattis! Hur är det då, får vi se någon bild här på bloggen? Hoppas, hoppas… 🙂

 6. Snyggt! Och jag hade nog känt mig som den osäkra kusinen från landet i ett par skinnbyxor 😉 Idag är jag extremt mode-säker – träningskläderna är på, då trivs jag riktigt bra. Men annat var det tidigare i veckan som du vet! Kramar och trevlig helg.

  1. Just precis! Bildbeviset publiceras i veckan som kommer. Du var först av alla dessutom så extra tummar upp till dig. Jag kände mig liksom inte lika ensam i ”modemodigheten” när du hakade på. Massor med kramar till dig och trevlig helg du också!

 7. Eller hur?! Vet du, de där tightsen är verkligen så snygga. Ett bra köp alltså! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..